Starity

Khloe Kardashian a show kedvéért válik

2012. március 26. 11:11   |   Szerző: anitacool

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokat pletykálnak mostanában Khloe Kardashian és férje, Lamar Odom házassági viszályairól, most azonban kiderült, hogy Khloe édesanyja, Kris áll a vita hátterében.

hirdetés
Khloe Kardashian a show kedvéért válik

Úgy tűnik, vége Khloe Kardashian és férje, Lamar Odom házasságának. Az ok azonban annyira meglepő, hogy ennek nehéz lesz rubrikát találni a válókeresetben: ezzel szeretnék kicsit feltornászni valóságshow-juk, a Khloe & Lamar nézettségi mutatóit.

A pár egyébként sem ért egyet a műsort illetően, hiszen a férj úgy gondolja, hogy a tévészereplés igencsak visszaveti kosárlabdázói karrierjét, míg Khloe úgy érzi, szüksége van erre a show-ra, hogy a köztudatban tartsa magát, és tovább építse a karrierjét.

Most azonban arra is fény derült, hogy ki ültette bele a bogarat a házaspár fülébe. A Kardashian dinasztia matriárkája, Kris Jenner kezdte el ugyanis győzködni lányát, hogy a műsor nézettsége kedvéért keveredjen konfliktusba férjével, ugyanis ha nem NBA-sztár lenne a férje, valószínűleg nem is kapott volna saját showműsort, úgyhogy amennyiben Khloe szeretne még egy évadot, fel kell erősítenie a házasságon belüli viszályokat, mert ez az, amit a nézők leginkább szeretnének látni.

A legnagyobb probléma viszont, hogy lassacskán már nincs is szükség viták generálására ahhoz, hogy a pár eltávolodjon egymástól. Az igen béketűrő természetű Odomnak ugyanis kezd elege lenni, és mivel már bábuként érzi magát, megmondta feleségének, hogy semmiféle drámát nem akar csapni a show kedvéért, sőt, szeretné befejezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek