Starity

Lea Michele és Cory Monteith közös tetkót csináltat

2012. május 26. 08:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb sztárpár szeretne egy közös tetkót magukra varratni szerelmük jeléül.

hirdetés
Lea Michele és Cory Monteith közös tetkót csináltat

Hollywoodban nem újdonság, ha egy sztárpár közös tetkók készített, de vajon megéri-e? Hisz annyi eset volt már tanulság rá, hogy miután a tetoválás kész lett, pár hónap vagy év múlva külön váltak az útjai a szerelmeseknek. Az újabb sztárpáros nem más, mint Lea Michele és Cory Monteith.

Úgy döntöttek, hogy kapcsolatukat új szintre léptetik. Megannyi rajongó örült, amikor kiderült, hogy egy párt alkotnak, és nemrég határozták el azt is, hogy összeköltöznek, és vesznek egy saját házat. Most viszont arra szánták el magukat, hogy közös tetoválást készítenek a szívükhöz közel, ami megmutatja, hogy ők igazi testi-lelki társak.

„Egy kis rajzot szeretnénk, amellé pedig egymás nevét” – mesélte Lea, aki kissé tetkóbolond, hisz neki is vagy 14 szimbólum díszíti testét.

Úgy tűnik, a szerelem nagyon dúl a házuk táján, hisz még egy ismerős is arról nyilatkozott, hogy alig bírnak elszakadni egymástól. „Lea már nagyon régen tervezte a közös tetoválást, csak még nem találta meg azt a szimbólumot, ami jelképzeni a szerelmüket.”

A rajongók véleménye megoszlik a dologgal kapcsolatban, valaki örül, hogy ennyire szeretik egymást és jól kijönnek, mások viszont azt kérdezgetik, hogy mi lesz majd a tetoválással, ha a szakításra kerül a sor. Viszont a jóhiszeműk erre azt reagálták, hogy nem kell így elásni a kapcsolatukat.


Lea és Cory vásárlás közben. Látszik, mennyire jól érzik magukat egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek