Starity

Lea Michele és Cory Monteith összeköltözik

2012. május 05. 12:12   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakat nem ért meglepetésként, amikor napvilágra került, hogy a két fiatal a való életben is egy párt alkot, nem csak a filmvásznon. Most Lea és Cory egy fontos lépés előtt áll.

hirdetés
Lea Michele és Cory Monteith összeköltözik

A két fiatalról csak nemrég derült ki, hogy egy párt alkotnak, de máris az összeköltözésen törik a fejüket. Talán ez a legideálisabb jövőkép, amit el lehet képzelni a filmbeli Rachel Berry és Finn Hudson számára.

Lea azt mondja mindenkinek, hogy még semmiben sem volt ennyire biztos, mint a párjával való összeköltözésben – állítja az egyik közeli ismerős.

A két szerelmes a házukat 1,4 millió dollárért vásárolta meg nemrégiben. A ház hatalmas: egy nappali, dolgozószoba, konyha, kertikonyha, étkező, hálószoba, hatalmas kert hátul, medencével, és nem utolsó sorban két fürdőszoba található az otthonos családi házban.

Cory 29 éves, mégis megosztja az otthonát három barátjával, azonban egy ismerőse azt állítja, hogy a fiú készen áll a változásra. Míg Lea 25 éves, ő az, aki teljesen határozott a döntést illetően. Éppen ezért sejthető, hogy Lea nem fog nemet mondani a Coryval közös életre.


Fotó: Hollywoodlife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek