Starity

Ashley Benson a Fifty Shades of Greyben?

2012. május 24. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fiatal hollywoodi színésznők között hatalmas az érdeklődés a Fifty Shades of Grey című regényből készülő film iránt.

hirdetés
Ashley Benson a Fifty Shades of Greyben?

A Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder már többször elmondta, hogy nagyon szeretné eljátszani a Fifty Shades of Grey című filmben Christian Grey szerepét. Sokan már tovább is gondolták a dolgokat, és Nina Dobrevet képzelték el mellé a hősnő szerepére, azonban a fiatal színésznő nem tervezi, hogy párja oldalán más filmben is feltűnjön. Vele ellentétben számos fiatal hollywoodi színésznő pályázik a szerepre.

A Pretty Little Liars sorozatból ismert Ashley Bensonról is kiderült, hogy nagyon érdekelné a lehetőség, és nagy álma teljesülne, ha megformálhatná az idősebb férfi által szexuális kontroll alatt tartott Anastasia karakterét.

„Az összes könyvet olvastam. Én akarom eljátszani Anastasia szerepét” – mondta ki akadályokat nem ismerve a fiatal sztár, akihez a forgatási szünetekben alig lehetett hozzászólni, ha a regény a kezében volt.

A főszereplőkről a készítők sem döntöttek még, de az már biztos, hogy egy erotikus jelenetekkel megfűszerezett film vár ránk a közeljövőben. Ashleyt, ha a Fifty Shades Of Grey filmben nem is, de Hannaként továbbra is láthatjuk a Pretty Little Liars harmadik szezonjában, amely június 5-én kerül a képernyőre az ABC csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek