Starity

Karácsonyra várható a One Direction új albuma

2012. június 12. 14:02   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction keményen dolgozik második stúdióalbumukon, ami hamarosan a boltok polcain köszön vissza ránk, ugyanis karácsonyra tervezik a megjelenését.

hirdetés
Karácsonyra várható a One Direction új albuma

A One Direction első stúdióalbuma, az Up All Night tavaly novemberben jelent meg, és nem kétséges, hatalmas sikereket ért el. Már hallhattunk róla, hogy a fiúk a múlt hónapban elkezdtek munkálkodni következő lemezükön, ám eddig információ nem volt arról, mikor is jelenik meg.

A The Daily Star forrásai szerint az album karácsonykor fog megjelenni, ugyanis az ünnepi vásárlás több pénzt hozhat. A fiúk – mint már korábban hallhattunk róla –, sok meglepetéssel készülnek rajongóik számára, elvégre Zayn Malikot rappelni hallhatjuk majd, valamint Louis Tomlinson és Niall Horan is több szólót kapnak majd a dalokban.

A forrás szerint az album megjelenése előtt pár héttel, novemberben kiadnak egy kislemezt is. Addig sajnos várnunk kell még egy kicsit, hiszen a turnéjuk még jelenleg is tart, terveik szerint az utolsó helyszín után mennek vissza Londonba, és folytatják a munkálatokat, valamint 2013-ban sem fognak otthon ülni, ugyanis európai turnéra indulnak, ám már hivatalos, országunkba nem látogatnak el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek