Starity

Hamarosan érkezik a One Direction albuma

2011. október 28. 18:06   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a brit fiúzenekar debütáló lemeze, mely címére és borítójára nemrég derült fény.

hirdetés
Hamarosan érkezik a One Direction albuma

A népszerű ír fiúbanda a tavalyi X Factorban tűnt fel. Mind külön-külön kezdték el a versenyt, de a négy mentor úgy gondolta, hogy az öt fiút összerakják egy csapattá, és így folytathatják a versengést. Nem volt egyszerű dolguk, mivel előtte nem ismerték egymást, de a kemény munka meghozta gyümölcsét, mivel a harmadik helyen végeztek.

Eddig a fiúknak három kislemeze jelent meg, a What Makes You Beautiful, a Na Na Na és a Gotta Be You. A legelsőhöz még klip is készült, amit Malibun forgattak. A dal az angol listákon hamar elérte az első helyet.

Az album november 21-ére várható a briteknél. A korong az Up All Night nevet kapta, melyhez a srácok már el is készítettek egy fotósorozatot. Az album dalain számos híres dalszerző dolgozott, valamint a Syco Music, a Sony Music és az Island Records stúdiók segítettek a dalok létrehozásában is.

A lemezhez tartozó fotósorozatot a fiúk meg is örökítették a rajongók számára, ugyanis egy kis videóval kedveskedtek a YouTube-on. A srácok nemcsak a tehetségükről, de jó humorérzékekről is híresek, hiszen mindig olyan videókkal rukkolnak elő, hogy akik még nem ismerik őket, azoknak is mosolyra görbül a szájuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek