Starity

Sheldry Sáez a Los Rabanes új klipjében szerepel

2012. június 25. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Los Rabanes panamai együttes új videoklipje, melyben a 2011-es Miss Universe Panama is szerepet kapott. A panamai modellnek lehetősége volt együtt dolgozni húgával, hiszen Dayana is szerepel a videóban.

hirdetés
Sheldry Sáez a Los Rabanes új klipjében szerepel

A Los Rabanes panamai együttes legújabb dalát és videoklipjét – mely a Corazon Robado címet viseli – a szeretet, az ifjúság és társadalmi ügyek problémái ihlették. Az együttes mellett több énekes is közreműködött a dalban, olyanok, mint az Os Almirantes, Kafu Banton vagy Dayana Sáez, akinek ez a debütáló klipje. A hivatalos videót június 21-én töltötték fel a legnagyobb videómegosztóra, a YouTube-ra.

Érdekesség, hogy a videóban a 17 éves Dayana együtt dolgozhatott nővérével, Sheldryvel, aki bár nem énekesnőként, de szerepel a videóban. A 2011-es Miss Panamát, aki jelenleg műsorvezetőként dolgozik, többször is megkeresték sorozatszerep-ajánlatokkal, de még egyiket sem fogadta el, mert jelenleg a tanulmányaira szeretne koncentrálni. A 20 éves modell most először jelent meg videoklipben, és elmesélte, hogy nagyon élvezte a forgatást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek