Starity

Megint 30 feletti nővel kavart Harry Styles?

2012. június 25. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fény derült arra, hogy egy újabb 30 feletti nővel volt viszonya a One Direction legfiatalabb énekesének.

hirdetés
Megint 30 feletti nővel kavart Harry Styles?

Harry Stylesnak eddig szinte csak 30 feletti nőkkel volt kapcsolata. Idén télen a 32 éves Caroline Flackkel járt, aki a brit X Factor egyik műsorvezetője. A párt nem zavarta a korkülönbség és a rossz nyelvek sem, mivel nagyon boldogok voltak, de később mégis szakítás lett a vége. Ez után, áprilisban Harry állítólag Jillian Harrisre vetett szemet, ám a szintén 32 éves realitysztár túl fiatalnak vélte a 18 éves énekest, így nem alakult ki köztük semmi komoly.

A legújabb hírek szerint Styles még egy 15 évvel idősebb nővel, egy bizonyos Lucy Horobinnal is kavart még tavaly, aki viszont férjezett. A The Sunday Mirror forrása szerint a One Direction legfiatalabb tagja körüludvarolta a brit rádiós műsorvezetőnőt, miután az interjút készített a bandával Manchesterben, tavaly augusztusban. A románc három hónapig tartott, még mielőtt Caroline-nal összejöttek volna, és bár Lucy férjnél volt, a forrás azt állítja, gyakorlatilag már külön éltek férjével.

Harry nagyon vonzónak, szexinek és szellemesnek tartotta Lucyt

„Lucy tudja, hogy ezt nem lenne szabad elmondania, de a szex csodálatos volt Harryvel. Pontosan tudta, hogy mit csinál, annak ellenére, hogy még csak 17 éves volt. Imádnivaló srác, és nagyon jól érezték magukat” – árulta el a 32 éves nő egyik barátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek