Starity

A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár

2012. január 15. 18:06   |   Szerző: riri17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Stylest, a One Direction 17 éves szépfiúját úgy tűnik nem zavarja a korkülönbség, párja ugyanis majdnem kétszer annyi idős, mint saját maga.

hirdetés
A One Direction szépfiúja 15 évvel idősebb nővel jár

Az Európában és Amerikában is egyre népszerűbb banda, a One Direction egyik tagja, Harry Styles a brit X-Faktor egyik műsorvezetőjével, Caroline Flackkel jár, és úgy tűnik, nem zavarja őket a 15 éves korkülönbség miatti támadások.

A 32 éves hölgy egyik jóbarátja szerint a pár nagyon bodog, és nem foglalkoznak a rossznyelvekkel. Harry egy intejúban mesélt arról, hogy nem érti, miért szúrja az emberek szemét, hogy egy 32 éves nő és egy 17 éves srác jól kijön egymásal.

„Időnként elgondolkozom azon, hogy vajon mi rosszat tettem, mirét szálltak rám, de aztán hamar rájövök, hogy minden úgy van, ahogy lennie kell, és nem hibáztam. Ha két ember szereti egymást, azzal semmi baj sincsen. A baj inkább az, ha valakit zavar a boldogságunk”kommentálta Harry.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek