Starity

Orgiák a turnébuszon – Demi Lovato volt gitárosa kitálalt

2012. június 28. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zachary Seif gitáros állítása szerint együtt turnézott Demi Lovatóval 2009-2010-ben, és most egy közösségi oldalon mesél arról az időszakról, orgiákat és droghasználatot emlegetve.

hirdetés
Orgiák a turnébuszon – Demi Lovato volt gitárosa kitálalt

Úgy tűnik, mindig akad valaki Demi Lovato múltjából, aki megpróbálja nem túl előnyös színben lefesteni az énekesnőt. Egy volt iskolatársa azt álította, hogy az iskolai bántalmazások ellen határozottan fellépő Demi maga is gyakran kegyetlenkedett vele, most pedig egy férfi jelentkezett, aki állítása szerint Demi háttérzenekarának gitárosa volt a 2009-2010-es turnén.

Egy reality blog olvasó találta meg az állítólagos volt zenésztárs bejegyzéseit a Reddit.com oldalon, amelyek enyhén szólva is elég vad életvitelűnek írják le a Disney egykori sztárját.

Zachary Seif kötetlen hangnemben beszél a turnébuszon lezajott orgiákról, a Walt-Mart szupermarketben felszívott kokainról, de állítása szerint Demi elvonóját és Joe Jonasszal való kapcsolatát illetően sem volt őszinte a rajongóihoz.

A bejegyzések írójának történetei érdekesek ugyan, de nem támasztja alá azokat semmilyen bizonyíték, ráadásul a dallasi férfi évek óta próbál betörni a zeneiparba, ám nem nagyon kapkodnak utána, úgyhogy elképzelhető, hogy magánakciója inkább a figyelemfelkeltésre és nem Demi lejáratására irányul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek