Starity

A sajtó tűz alá vette Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát

2012. július 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Turbófokozatra kapcsolt a bulvármédia Selena Gomezzel és Justin Bieberrel kapcsolatban, hiszen az elmúlt 24 órában terhességtől kezdve szakításon át mindenről esett szó velük kapcsolatban.

hirdetés
A sajtó tűz alá vette Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatát

Úgy tűnik, hogy a sajtó Selena Gomez és Justin Bieber-lázban ég, ami többek között abban is megmutatkozik, hogy az elmúlt 24 órában rengeteg cikk jelent meg róluk, teljesen eltérő tartalommal. A múlt héten kezdődött az egész hercehurca azzal, hogy a TMZ beszámolt arról, hogy a pár kapcsolata igen problémás. A Hollywoodlife magazin a tegnapi napon néhány óra eltéréssel közölt öt cikket is a párról, és mindegyik merőben más hangnemben értekezik róluk. Az egyikben például azt állítja a cikk szerzője, hogy Selena annyira szeretné megtartani kedvesét, hogy akár gyereket is vállalna azért, hogy együtt maradjanak. A témában természetesen megszólalt a közismert és közkedvelt „névtelen forrás”, aki szerint egy partin Selena mindenkinek elmesélte, hogy gyerekeket akar Justintól.

4 órával később már egy másik cikkben arról ír a magazin, hogy Justinnak feltett szándéka ősszel leépíteni szerelmét, ugyanis az induló Believe turnéjára már szeretne szabad ember lenni és új nőkkel ismerkedni.

2 óra múlva jött az újabb cikk, amelyben egy július elsejei esetet idéznek fel, Selena állítólag egy barátnőivel tartott ebéden jelent meg kisírt szemekkel, majd egy szemtanú szerint bevallotta, hogy éppen szakított Justinnal, a barátai pedig próbálták megvigasztalni.

Ezek után már csak egy órát kellett várni a szappanopera legújabb epizódjára, ezúttal Billy Nilles újságíró kérdezett meg egy testbeszéd szakértőt, Linda Talley-t, aki szerint a legújabb, Japánban készült képek alapján a pár kapcsolatában az égvilágon semmi probléma nincs, jól érzik magukat együtt.

A mexikói telenovellák fordulatait is lepipáló cikkek kétségtelenül érdekesek, de gyaníthatóan jobbat tenne a szerelmesek viszonyának, ha legalább pár napra kimaradhatnának a bulvárból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek