Starity

Selena Gomez és Justin Bieber ismét szakítófélben

2012. július 05. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a két tinisztár, Selena Gomez és Justin Bieber szeret-nem szeret játékot játszik egymással, legutoljára a múlt héten mentek külön, hogy pár napra rá megint összejöjjenek.

hirdetés
Selena Gomez és Justin Bieber ismét szakítófélben

Enyhén szólva sem nevezhető stabil párkapcsolatnak Selena Gomez és Justin Bieber szerelme. A TMZ hírportál információi szerint a két sztár az elmúlt néhány hónap alatt többször is szakított, azonban mindig meggondolták magukat, és újra esélyt adtak egymásnak. Már beszámoltunk egy kisebb különválásról, amit vehemensen cáfoltak később, de úgy tűnik, mégsem légből kapott pletykáról lehetett szó.

Selena és Justin legutoljára a múlt héten mondott búcsút egymásnak, de azóta megint úgy döntöttek, hogy a kapcsolatuk megér még egy esélyt. A hírportál szerint jelenleg nagyon képlékeny a kapcsolat a két fiatal híresség között. Nem szilárdak az érzelmeik, egyszerűen csak próbálják megoldani a dolgokat, sokszor együtt, néha külön.

A pár körülbelül másfél éve van együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek