Starity

Selena Gomez és Justin Bieber: vége a románcnak?

2012. május 18. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Máris vége lenne a tinisztárok szerelmének? A rajongókat tegnap óta ez a hír foglalkoztatja, melynek elindulásához Justin egyik Twitter-bejegyzése adott okot.

hirdetés
Selena Gomez és Justin Bieber: vége a románcnak?

A tinilányok kedvenc szerelmespárja, Selena Gomez és Justin Bieber nemrég még az őket összehozó kapocsról, a nehéz gyermekkorról beszélt, majd rajtakapták őket egy kosármeccsen csókolózni – így tehát mindenki azt gondolhatta, hogy remekül megvannak a fiatalok – egészen eddig.

Ugyanis tegnap a kanadai énekes egy egészen szokatlan bejegyzést posztolt hivatalos Twitter-profilján: „Köszönöm a veled töltött időt, de most tovább kell lépnem...”

A kiírást nem sokkal később már le is törölte, ám a rajongóknak még így is sikerült megörökíteniük a bejegyzést. Azt nem tudni, hogy vajon tényleg Selenának szólt-e az üzenet, ám az biztos, hogy a lánynak sem volt jó napja, ő egy lőtéren készült képet osztott meg, amihez a következőket kommentelte: „Kiengedtük a stresszt.”

Sokak szerint az vezetett a kapcsolat végéhez, hogy nagyon kevés időt töltenek együtt, mivel a színésznő jelenleg egy akciófilmet forgat Bulgáriában, és az énekes is el van foglalva Believe című albumával, ami június 19-én kerül a boltok polcaira. Sokak szerint viszont csak átmeneti mosolyszünet van a fiatalok között, ami még nem jelent egyből szakítást.


A Twitter-bejegyzés, ami nem sokkal később törlésre került

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek