Starity

Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze

2012. április 15. 20:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két tinisztár gyermekkora kísértetiesen hasonló volt, így a közös téma segítségével a két fiatal nagyon jól megértette egymást.

hirdetés
Selenát és Justint a nehéz gyerekkoruk hozta össze

Selena Gomez és Justin Bieber még tavaly januárban jött össze, és szerelmük azóta is töretlen. A fiatal pár nemrég a BOP magazinnak adott interjút, ahol elárulták, hogy megpróbáltatásokkal teli gyermekkoruk segítségével találtak egymásra.

Selenát és Justint is egyedül nevelték. Édesanyjuk, akik még tinikorukban adtak életet gyermekeiknek, mindketten meglehetősen szegény körülmények között éltek. Selena egyszer azt mondta, mindig spórolniuk kellett, ha meg akarták látogatni a szomszédos városban élő rokonaikat.

„Emlékszem, hogy mindig elfogyott a benzinünk – nyilatkozta a lány. – Kiszálltunk a kocsiból, és kilométereket gyalogoltunk, hogy segítséget kérjünk, csak mert anyám túl büszke volt, hogy pénzt fogadjon el a szüleitől.”

Bár Selena édesanyja három műszakban dolgozott, sosem volt elég pénzük, hogy eltartsák magukat. Ugyanekkor, ezer mérfölddel arréb Kanadában, Justinéknak ugyanilyen problémákkal kellet szembenézniük.

„Még csak egy rendes ágyam sem volt” – mondta Justin. „Egy kék, kihúzhatós kanapén kellett aludnom.”

Justin, és édesanyja, Pattie egy ideig hitelre béreltek egy lakást, azonban a dolgok rosszabbra fordultak, és Pattie szüleihez kellett költözniük.

Bár mindkettejük életében adódtak problémák, a reményt egyikük sem vesztette el: arról álmodtak, hogy egy nap majd ragyogó hollywoodi csillagokká válnak. Selena 2007-ben futott be a Wizards of Waverly Place-szel, míg Justinnak csak két évvel később, a One Time című slágere hozta meg a sikert.

Ezután rengeteg díjátadón találkoztak, majd az egyiken mélyebb beszélgetésbe bonyolódtak, mely nehéz gyermekkorukról szólt. Ezután a két tinisztár, állításuk szerint órákon keresztül beszélt telefonon, és nagyon szoros barátság alakult ki kettejük között. Azonban egy idő után, ezek az érzelmek új szintre léptek, és a két fiatal óhatatlanul egymásra talált. Justin és Selena azóta is Hollywood egyik álompárjaként van számontartva, így talán gyerekkori megpróbáltatásaikat kifizetődőnek tekintik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek