Starity

A.J. McLean tanácsot adott a One Directionnek

2012. július 19. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A.J. McLean, a Backstreet Boys énekese egy kisebb jó tanácsot adott a népszerű együttesnek.

hirdetés
A.J. McLean tanácsot adott a One Directionnek

A Backstreet Boys nevű fiúcsapat a 90-es években tett szert világméretű népszerűségre, ami azóta sem csappant meg. Az együttes egyik tagja, A.J. McLean, akinek felesége jelenleg első közös gyermekükkel várandós, egy jó tanáccsal látta el a manapság méltán népszerű fiúbandát, a One Directiont, amivel kissé sokkolta a rajongóit.

„Elég furcsa látni a One Directiont vagy a Big Time Rushot – olyan, mintha magamat látnám 20 évvel ezelőtt. Láttam a One Directiont Londonban, és nagyon jók voltak, így a legjobb tanács, amit adhatok, hogy nem adok tanácsot: tegyétek azt, amit éreztek, és zenéljetek, ha élvezitek! Ne felejtsetek el szórakozni!” – mondta az énekes a Csodálatos Pókember premierjén.

A Backstreet Boys egyébként a tervek szerint idén jelentkezik új lemezzel, majd újra turnéra indulnak. Ha hinni lehet a pletykáknak, a 2006-ban kivált Kevin Richardson is csatlakozik a fiúkhoz. Jelenleg a New Kids On The Block nevű együttessel turnéznak a srácok, és ki tudja? Talán egy nap a One Directionnel is turnéra indulnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek