Starity

Apa lesz a Backstreet Boy

2012. május 01. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A.J. McLean, a Backstreet Boys tagja nemrég jelentette be, hogy feleségével kisbabát várnak!

hirdetés
Apa lesz a Backstreet Boy

Az egyik Backstreet Boy tavaly decemberben esküdött meg, most pedig bejelentette, hogy úton van az újabb Backstreet-baba! A.J. McLean vasárnap este jelentette be a londoni The O2 arénában az örömhírt, továbbá a koncert során egy „Apa leszek” feliratú pólóban parádézott.

„Van egy olyan érzésem, kislányunk lesz. Lány lesz! A nejem is itt van köztetek, szeretlek! Apa leszek! Mit mondhatnék még? Szeretlek titeket!” – kiáltotta a közönségnek a fellépés közben.

A későbbiek során a Facebookon megosztotta ezt rajongóival: Mindenki hallotta a híreket tegnap? Alig várom, hogy apa legyek!” – írta A.J, a rajongók hatalmas örömére.

Az énekesnek már sok barátnője volt, a boldogságot végül Rochelle Karadis mellett találta meg, akivel 2010 januárjában jegyezték el egymást. A lánykérés éppen A.J. születésnapján, január 9-én történt, és 2011. december 18-án esküdtek meg.

Gratulálunk az ifjú párnak a kisbabához!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek