Starity

Újra főszerepben William Levy?

2012. július 19. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban már számos sorozatban látott William Levy lehet, hogy visszatér a telenovellák világába, ugyanis Salvador Mejia őt látná legszívesebben a La tempestad (A vihar) főszerepében.

hirdetés
Újra főszerepben William Levy?

A 2005-ben Christian Meier és Natalia Streignard főszereplésével készült La tormenta című sorozatnak jövőre a feldolgozása is képernyőre kerül. Az ezúttal La tempestad címmel adásba kerülő telenovella producere Salvador Mejía lesz, a forgatások pedig a tervek szerint 2013 tavaszán kezdődnek meg.

A férfi főszerepre William Levy a legesélyesebb, ugyanis Mejía szerint ő lenne a legtökéletesebb a karakter megformálására. A partnerét Lucero alakítaná, de mivel ezek mégcsak tervek, ezért a készítők bármikor változtathatnak a szereposztáson.

A történet egy elegáns nőről szól, aki beleszeret jóképű intézőjébe, mikor vidéki birokára kell költöznie, hogy megmentse a családját, amelyet anyagi csőd fenyeget. Ahogy azonban az lenni szokott, a társadalmi különbség és persze sok minden más is a szerelmük útjába áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek