Starity

Claire Holt megvált hosszú hajától

2012. július 20. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykor sellőt, jelenleg pedig vámpírt alakító színésznő megvált hosszú tincseitől.

hirdetés
Claire Holt megvált hosszú hajától

Claire Holt szeret kísérletezni hajával, ám nem olyan drasztikus módon, mint például Rihanna. Mindössze frizurájának hosszát és formáját váltogatja előszeretettel, de eredeti szőke hajszínét még sosem festette át.

A H2O forgatása alatt és az epizódokban is végig hosszú, egyenes hajjal volt látható, a sorozat otthagyása után pedig kicsit rövidebb fazonra váltott. Az elmúlt évek alatt hol hosszú, hol pedig rövidebb fürtjei voltak, azonban váll felettig érő még sosem.

Most úgy tűnik Claire kicsit bevállalósabb lett és a nyár alkalmával gondolt egy merészet és ellátogatott fodrászához. A legtöbb sztárhoz hasonlóan ő is Twitteren mutatta meg először új frizuráját.

„Viszlát hosszú haj” – olvasható a színésznő képhez csatolt hozzászólása.

A kérdés csupán az, hogy a Vámpírnaplók ősi vámpírját, alakító Miss Holtnak engedélyezik-e a készítők a nagyobb változtatásokat a szünetek alatt, mivel hazánkban a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi egyszer már pórul járt, mert jóval barnább lett a nyár folyamán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek