Starity

Chris Hemsworth új szerepben?

2012. július 20. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thor című népszerű film sztárja talán megkapja Spielberg legújabb szerzeményének főszerepét.

hirdetés
Chris Hemsworth új szerepben?

Steven Spielberg az egyik legismertebb rendező szerte a világon, és köztudott, hogy sosem áll meg egy percre sem. Ezúttal is egy új produkcióval, a Robopocalypse című filmmel rukkol majd elő. A film főszerepére pedig a Thor, illetve a nagy sikerű Bosszúállók című filmből jól ismert ausztráliai színészt, Chris Hemsworthöt szánta. Ugyan még nem kapott hivatalos megerősítést, a rendező nagyon bízik benne, hogy az idősebbik Hemsworth testvér elvállalja majd a szerepet.

A film Daniel H. Wilson 2011-es bestsellere alapján készül majd. A történet a közeljövőben fog játszódni, ahol is számítógépes tudósok felfedeznek egy új, intelligens komputert, amelynek az Archos nevet adják. Az új találmányt az emberiség megvédésére szánták, ám hamar rájönnek, hogy el is pusztíthatja őket, így elindul a hajsza az emberiség elpusztítása ellen.

A történet egy csapat menekülő ember körül zajlik, akik megpróbálják túlélni a gép halálos támadását. A film premierjét 2014 áprilisára tűzték ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek