Starity

Zayn Malik törölte Twitter-profilját

2012. augusztus 22. 08:08   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a sok utálkozónak sikerült elérni céljukat, a One Direction énekese, Zayn Malik ugyanis törölte magát a mikroblogról.

hirdetés
Zayn Malik törölte Twitter-profilját

A One Direction énekesei – más sztárokhoz hasonlóan – a sok rajongói üzenet mellett bizony bőségesen kapnak az utálkozókból is, éppen ezt elégelte meg a minap Zayn Malik, aki egy rövid búcsúüzenet után törölte Twitter-fiókját.

„Az ok, hogy nem csipogok olyan sokat, mint általában nem más, mint, hogy belefáradtam a sok értelmetlen üzenetbe, amiket nap, mint nap kapok. Viszlát Twitter.”

Az énekes még hozzátette, hogy rajongói bármikor elérhetik a One Direction hivatalos Twitter-oldalán, ám ezzel nem elégedtek meg. A #ComeBackZayn és társai hamar eljutottak a világtrendig, ezzel jelezvén, a fanok bizony nem nyugszanak bele.

Természetesen nem ő az első, aki a gyűlölködők miatt döntött úgy, inkább szünetelteti a csipogást, hiszen számos sztár ment már keresztül ezen. Többségük végül is újból beregisztrált, így nem kizárt, hogy a One Direction-tag is később újult erővel tér vissza a mikroblogra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek