Starity

Két év után modellt vált a Sonia Rykiel

2012. augusztus 27. 10:10   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sonia Rykiel aktuális 2012/13-as őszi/téli kampányához ezúttal a feltörekvő dán modell, Caroline Brasch Nielsen, és a kanadai Anais Pouliot állt modellt.

hirdetés
Két év után modellt vált a Sonia Rykiel
Fotó: Cedric Buchet / Sonia Rykiel

A világhírű francia divatmárka, a Sonia Rykiel két éven, az az négy szezonon keresztül alkalmazta Constance Jablonski francia topmodellt, ám idén a márka igazgatósága úgy döntött, az új szezonban új arcot alkalmaz, és rögtön kettőt is.

Caroline Brasch Nielsen mindössze 18 éves, de már szinte az összes kifutót megjárta, beleértve a Chanel, és a Victoria's Secret kifutóját is. 2010-ben robbant be a divat világába, és azóta volt már a H&M, Valentino, Hobbs, Balenciaga, és Burberry divatmárkák arca is. A models.com szerint a világ 32. legjobban keresett modellje.

Anais Pouliot legalább ennyire sikeres. A 21 éves kanadai lány is 2010 óta megfordult már valamennyi márka kifutóján. Volt már a Louis Vuitton, Nina Ricci, Aldo, Yves Saint Laurent cégek kampányarca is. A models.com szerint a 31. legkeresettebb modell a világon.

A Sonia Rykiel aktuális kampányának fotóit ezúttal is Cedric Buchet fotózta.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek