Starity

Ősz végén jön a One Direction albuma

2012. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók nagy örömére november 12-én végre napvilágot lát a brit fiúbanda második lemeze.

hirdetés
Ősz végén jön a One Direction albuma
Fotó: Facebook

A hatalmas népszerűségnek örvendő One Direction debütáló albuma az Up All Night tavaly novemberben jelent meg és rá egy évre, 2012. november 12-én érkezik meg az öt fiú következő korongja is, ami a Take Me Home címet kapta.

A brit fiúbanda ír szépfiúja, Niall Horan a KIIS-FM rádiónak adott interjúja során elárulta Ryan Seacrestnek többek között azt is, mi áll a lemez névválasztása mögött.

„Már régóta agyaltunk rajta. Mindannyian rengeteget utazunk a világban, és sok király helyet láttunk már, de a lényeg az, hogy mindenhol jó, de a legjobb otthon. Mindig nagyon jó érzés hazamenni” – mondta a szőke énekes.

Az album borítóját is közzétették már a hivatalos Facebook-oldalon

A Take Me Home nem különbözik sokban az első lemeztől, mivel mindannyian egyetértenek azzal a mondással, hogy ha valami nem romlott el, akkor ne javítsd meg. „Természetesen idegesek vagyunk. Sosem tudhatod, hogy milyen lesz a második album fogadtatása. Ugyanakkor nagyon izgatottak is vagyunk miatta.”

A korong első kislemeze a Live While We're Young lesz, ami szeptember 30-ra várható, és már forgatják a hozzá készült videóklipet is, ráadásul már most minden idők legkelendőbb kislemeze az iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek