Starity

A One Direction ismét rekordot döntött

2012. augusztus 27. 07:07   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs megállás a One Direction karrierjében, hiszen mi tagadás, a fiúk bizony keményen dolgoznak albumukon, valamint nemsokára megérkezik az első kislemez is, a Live While We're Young, amely még meg sem jelent, máris rekordokat döntöget.

hirdetés
A One Direction ismét rekordot döntött

A One Direction tagjai még augusztus 23-án feltöltöttek YouTube-csatornájukra egy videót, melyben elmondják, mikorra várható következő albumuk, valamint apróbb részleteket is elárultak a következő klipjükről.

Az album első kislemeze a Live While We're Young címet kapta, amit máris rajongók százai rendelhetnek elő az iTunes-on. De, hogy miért is érdekes ez? Nem másért, minthogy a dal felkerülése után pár órával máris 30 országban lett listavezető, így minden idők leggyorsabban és legtöbb példányszámban előrendelt kislemeze lett.

Ugyan a banda legújabb szerzeményébe még senki nem hallgathatott bele, máris hatalmas a rajongás körülötte. A dal hivatalos megjelenésének dátuma szeptember 30-ára van előjegyezve, valamint az új album valamikor novemberben várható.

A klipforgatás is javában zajlik már, ahogy azt a fiúk többször is említették Twitter-profiljukon, ám képek még csak most kerültek elő.

Hogy mire is számíthatnak a klippel kapcsolatban a rajongók? Ez egyelőre megválaszolatlan kérdés, de annyit már tudhatunk, kissé eltérő lesz többi kisfilmjüktől, így akár még meglepetéseket is okozhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek