Starity

A One Direction ismét rekordot döntött

2012. augusztus 27. 07:07   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs megállás a One Direction karrierjében, hiszen mi tagadás, a fiúk bizony keményen dolgoznak albumukon, valamint nemsokára megérkezik az első kislemez is, a Live While We're Young, amely még meg sem jelent, máris rekordokat döntöget.

hirdetés
A One Direction ismét rekordot döntött

A One Direction tagjai még augusztus 23-án feltöltöttek YouTube-csatornájukra egy videót, melyben elmondják, mikorra várható következő albumuk, valamint apróbb részleteket is elárultak a következő klipjükről.

Az album első kislemeze a Live While We're Young címet kapta, amit máris rajongók százai rendelhetnek elő az iTunes-on. De, hogy miért is érdekes ez? Nem másért, minthogy a dal felkerülése után pár órával máris 30 országban lett listavezető, így minden idők leggyorsabban és legtöbb példányszámban előrendelt kislemeze lett.

Ugyan a banda legújabb szerzeményébe még senki nem hallgathatott bele, máris hatalmas a rajongás körülötte. A dal hivatalos megjelenésének dátuma szeptember 30-ára van előjegyezve, valamint az új album valamikor novemberben várható.

A klipforgatás is javában zajlik már, ahogy azt a fiúk többször is említették Twitter-profiljukon, ám képek még csak most kerültek elő.

Hogy mire is számíthatnak a klippel kapcsolatban a rajongók? Ez egyelőre megválaszolatlan kérdés, de annyit már tudhatunk, kissé eltérő lesz többi kisfilmjüktől, így akár még meglepetéseket is okozhat.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek