Starity

Phoebe Tonkin a Vámpírnaplókról

2012. szeptember 11. 09:09   |   Szerző: tothferi5

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 7-én derült ki, hogy a The Secret Circle című sorozat Phoebe Tonkinja visszatérő szerepet kapott a Vámpírnaplókban, ahol a színésznő egy Hayley nevű belevaló vérfarkaslányt fog alakítani. A The Insider arról beszélgetett Phoebe-vel, hogy szerinte mi a különbség Faye és Hayley között, és hogy milyen újból Claire Holttal egy sorozatban szerepelni.

hirdetés
Phoebe Tonkin a Vámpírnaplókról

A Bait 3D szeptember 18-án megjelenő DVD lemezeinek promotálása közben a The Insidernek lehetősége volt néhány kérdés erejéig Phoebe Tonkinnal leülni beszélgetni. A színésznő mesélt a The CW-nél eltöltött munkásságáról, a Vámpírnaplók-beli szerepléséről, arról, hogy milyen érzés hét év után újból egy sorozatban szerepelni Claire Holttal, és természetesen a forgatások kulisszatitkairól.

- Volt bármiféle habozás számodra jelentkezni a Vámpírnaplókra a The Secret Circle kaszálása után?
- Elbűvölőnek találom, színészkedés közben újra gyereknek érzem magam aki egy történetet mesél, aminek csak a képzelet szab határokat. Ezen kívül nagy rajongója vagyok még Kevin Williamsonnak, bármit megtennék érte. Részese lenni valaminek, amit ő alkotott, ami annyira népszerű, és annyira jól megírt, és ami ilyen óriási rajongótáborral rendelkezik, nem volt kérdés, hogy elvállaljam-e.

- Mennyire volt izgatott Claire Holt, amint elmondtad neki a nagy hírt?
- Amikor felhívtam, ő épp forgatni volt, én pedig rizsáztam neki előtte egy sort, miután ő annyira megörült, hogy felvisított egy hangosat. Ennek ellenére eddig még nem voltak közös jeleneteink. Szerintem a többiek tartanak tőlünk, hogy akkor túlságosan izgatottak és bolondok leszünk. Azért remélem később még dolgozhatunk majd közösen is.

- Tudnál mondani nekem valamit a karakteredről, Hayley-ről?
- Ő egy igazi világjáró, egy kicsit fiús szokásokkal, belevaló ugyanakkor provokatív, de nem úgy, ahogy Faye volt a The Secret Circle-ben. Szerintem már ismeri annyira az embereket, hogy ne tudják őt a fülénél fogva vezetni. Hayley-t nem zavarja, ha esetleg túl lépi a határokat. Nem igazán voltak a szülei jelen az életében, szeretem az ilyen fajta karaktereket. Szerintem kicsit makacs, és próbál lépést tartani a fiúkkal.

- És milyenek a forgatások Candice Accola és Michael Trevino társaságában?
- Ők annyira aranyosak. Velük volt eddig a legtöbb jelenetem. Nagyon profik a munkájukban, és tehetségesek. Nagyon aranyosak voltak a forgatásokon. Az együttműködés kettejük között lenyűgöző, a forgatáson kívül is nagyszerűek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek