Starity

Phoebe Tonkin a Vámpírnaplókban

2012. augusztus 08. 09:09   |   Szerző: Ginminátor

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem most láttuk utoljára a nemrég elkaszált The Secret Circle boszorkányát, ugyan is a CW egy másik, igen népszerű sorozatában tűnik fel majd a következő évadban.

hirdetés
Phoebe Tonkin a Vámpírnaplókban

Kevin Williamson már korábban is beszámolt róla, hogy szeretné viszontlátni Phoebe Tonkint a Vámpírnaplókban, ám eddig csak találgatások folytak róla, hogy tényleg benne lesz-e a következő évadban. Nos, a hír igaz: a nemrégiben még boszorkányként debütáló színésznő megkapta Hayley szerepét, aki Tyler (Michael Trevino) barátját fogja alakítani, akit abban az időben ismert meg, mikor a köteléket próbálta megtörni közte és a teremtője, Klaus (Joseph Morgan) között.

A lány igen szabad szellemű, és nem éppen rossz külsővel van megáldva, így ki tudja, talán Mystic Falls valamelyik szépfiúját is az ujja köré csavarja. Tonkin először a negyedik évad harmadik epizódjában fog feltűnni, hogy meglepje a rég látott barátját.

Phoebe nem rég érkezett meg a stábhoz, ahol már javában forgat a való életben is legjobb barátnője, az ausztrál Claire Holt, akit még a sellőkorszakában ismert meg, és mai napig sokat járnak össze. A sorozatban vérszomjas ősi vámpírt játszó szőke lány, a forgatási nap végén már posztolt is egy dícséretet a Twittere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek