Starity

Demi Lovato megvédte az állítólag terhes Kate Middletont

2012. szeptember 12. 14:02   |   Szerző: eszti29

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katalin hercegnőről ismét felröppentek olyan hírek, hogy állapotos. Ezúttal a Star magazin képeket elemzett ki, amik alapján biztosra veszi a hercegnő terhességét. Demi Lovato azonnal megvédte Kate-et.

hirdetés
Demi Lovato megvédte az állítólag terhes Kate Middletont

Vilmos herceg és felesége sokszor hangoztatta, hogy nekik első a család, és nagyon szeretnének már egy közös gyermeket. A sajtó ezeket a mondatokat meglovagolva tavaly november óta találgatja, hogy mikor jön a baba. Legutóbbi pletykák szerint Kate Middleton a júniusi gyémántjubileumi ünnepségén maga közölte, hogy állapotos, bár ezt egyik családtagja sem erősítette meg.

Az alakjáról és karcsúságáról is ismert hercegnőről a Star magazin a napokban jelentetett meg egy cikket, amiben fotókkal bizonygatták, hogy bizony elkezdett nőni a pocakja. Egy júniusi fotón azt vették észre, hogy Kate ruháját úgy alakították ki, hogy abból még legalább három centimétert ki lehessen engedni a derekánál. Ez azért okozott meglepetést és lett gyanús az újságíróknak, mert a hercegnő köztudottan nagyon vékony alkat. Állításaikat igazolva, a magazin szerint egy névtelen forrás a palotából megerősítette, hogy úton van Vilmos herceg gyermeke.


Fotó: Star magazin

Demi Lovato azonnal megvéde a hercegnőt a Twitteren: „Szóval valószínűleg Kate Middleton terhes, emiatt a kép miatt... SZÓRAKOZTOK velem?!!”

„És az emberek csodálkoznak hogy mért van a lányoknak/fiúknak testképzavara... Akár terhes, akár nem, továbbra is gyönyörű teste van. Szégyelld magad Star magazin!”tette hozzá a sztár egy bejegyzéssel később.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek