Starity

Úton a trónörökös: Kate Middleton terhes!

2011. november 17. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az áprilisi királyi esküvő óta folyamatosan megy a találgatás, hogy vajon mikor jön a trónörökös. Az egyik magazin szerint néhány hónapon belül.

hirdetés
Úton a trónörökös: Kate Middleton terhes!

Az angol királyi házban elterjedt hagyomány, hogy az esküvő után maximum egy évvel már megszületik az első baba, ám Katalin és Vilmos eddig semmi jelét nem adta, hogy úton lenne a poronty.

Katalin még az eksüvő előtt elmondta, hogy ő bizony anyuka szeretne lenni, és ennek érdekében mindent meg is tesz majd, ám az évszázad esküvője után szárnyra keltek olyan pletykák is – éppen Katalin anyósa, Camilla jóvoltából, mi szerint hiába vágyik a hercegi pár nagyobb családra, nem teljesülhet kívánságuk.

Vagy mégis? Az In Touch Weekly tudni véli, hogy a hercegné hat hetes terhes, és már azt is eldöntötték Vilmossal, hogy kislányt szeretnének. A hetilap egy királyi bennfentest jelölt meg forrásnak, ám a média kétkedve fogadta a nagy leleplezést, hiszen már nyáron is többször felröppentek pletykák az utód érkezéséről.

A hetilapnak nyilatkozott három hölgy egybehangzóan állította, hogy a páros már a neveken gondolkodik, ám William leginkább egy kislány érkezésének örülne, Kate pedig annak örül, ha a férje boldog. Azt is elkotyogták, hogy valami tradícionális nevet szeretnének, ha kisfiú akkor szóba jöhet az Edward, Philip és a Michael is, ám ha kislány a magzat, akkor Alice vagy Rose lehet a neve. Vilmos titkon egy kislány érkezésében reménykedik, s már attól sem kell tartania, hogy elsőszülött gyermeke lány révén nem ülhetne trónra.

Nos, a hírben sokan kételkednek, ám minden bizonnyal hamarosan ki fog derülni, hogy mi is az igazság. Ha Katalin valóban várandós, akkor nemsokára megerősítik a hírt – valószínűleg a babona szerinti kritikus harmadik hónap után –, ha viszont kacsának bizonyul a hír, akkor ugyanúgy nem foglalkozik majd vele a királyi ház, mint ahogyan a nyári pletykákkal sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek