Starity

Kate Middleton gyermeket akar

2011. április 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Middleton a minap elmondta, a királyi nász után nem fog védekezni, mivel régóta vágyik gyermekre.

hirdetés
Kate Middleton gyermeket akar

Április 29-én ország-világ láthatja, amint Vilmos herceg oltár elé vezeti a leendő hercegnőt, Kate Middletont. A menyasszony már korábban is említette, mennyire szeretne majd gyermekeket, ám most úgy tűnik, ütött a biológiai órája.

Kate-nek többen tanácsolták, hogy az esküvő után maradjon otthon, hiszen édesanyja is azt tartja életművének, hogy felnevelt három gyermeket - ebből egy Anglia királynéja lehet.

Kate sokszor hangoztatta, hogy amint lezajlik az esküvő, abbahagyja a védekezést, hiszen minél előbb babát szeretne. Hiába modern nő, nem az a dolgos típus, nem akar karriert csinálni vagy hosszú órákat sínylődni egy munkahelyen. Ő csak és kizárólag Vilmos felesége akar lenni, főállású feleség és édesanya” – tudta meg néhány napilap udvari bennfentesektől.

Middleton eddig a Jigsaw nevet viselő divatcégnél dolgozott, de annyi bizonyos, egyetlen hivatása esküvő után a feleség és családanyaszerep lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek