Starity

Kate Middleton meddő?

2011. május 19. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hercegnő anyósa, Camilla Parker-Bowles reppentette fel a hírt, miszerint Kate Middleton meddő.

hirdetés
Kate Middleton meddő?

Az In Touch Weekly magazin a minap címlapon közölte a megdöbbentő hírt, miszerint Kate Middleton meddő. Az információ a hercegnő anyósától, Camilla Parker-Bowlestól származik, aki sajnálkozva mesélte barátainak, hogy Kate meddő, amiről már az udvari nőgyógyász is tud. Sokan kételkednek az információ hitelességében, és meggyőződésük, hogy ez csak egy rosszindulatú anyósplelyka. A pár még nem kommentálta a hírt, ezért az igazság egyelőre várat magára.

Kate és Vilmos herceg három héttel ezelőtt házasodtak össze. Ezután többen azt terjesztették, hogy a hercegnő valószínűleg máris várandós. Az esküvő előtt Kate elmesélte, hogy a frigy megköttetése után mindenképp szeretne kisbabát, ami nem lenne egyedi eset, hiszen brit királyi tradíciónak tekinthető, hogy az örökösök nagyon hamar érkeznek a szülők házasságkötése után. II. Erzsébet királynő, Diana hercegnő, de még a néhai anyakirálynő is teherbe esett az esküvőjük után pár hónappal.

„Amennyiben Kate nem lesz terhes az elkövetkező kilenc hónapban, úgy kétszáz éves brit hagyomány törik meg” – kommentálta a hírt Andrew Morton író, aki arról lett híres, hogy botránykönyvet írt a néhai Diana hercegnő életéről.

Egy bennfentes szerint Vilmos herceg tudott Kate termékenységi gondjáról. Camilla hercegnő ismerőse a következőt mondta: „Kate-nek fiatalabb korában voltak olyan súlyos egészségügyi problémái, amelyek miatt nem lehet gyermeke. Már csak azt nem tudni, beavatták-e mindebbe Vilmos nagyanyját, II. Erzsébet királynőt, és ha igen, vajon mit szól mindehhez.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek