Starity

Paris Hilton is bocsánatot kért a melegektől

2012. szeptember 21. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke reality-sztár is elnézést kért alig egy hete rögzített kijelentései miatt. Vajon a melegek megbocsátanak?

hirdetés
Paris Hilton is bocsánatot kért a melegektől

Miután a Radaronline tegnap közzétette azt a felvételt, melyen Hilton kisasszony nem éppen pozitív hangnemben nyilatkozik a melegekről, a szóvivő közleménye után a „kárelhárítás“ tovább folytatódik. A lány ugyanis nem bírta annyiban hagyni a dolgot, és ezúttal saját maga is bocsánatot kért a GLAAD-on (a melegek legnagyobb amerikai szervezete) keresztül.

„Bárki, aki közel áll hozzám, tudja, én eddig és ezután is hatalmas támogatója leszek a meleg közösségnek. Nagyon sajnálom, és annyira felzaklat, hogy fájdalmat okoztam a meleg barátaimnak, rajongóimnak és az ő családjaiknak a ma reggel hallott kommenttel. Ez személyes társalgás volt egy barátommal, aki meleg és a beszélgetésünk semmiképp nem az egész meleg közösségnek szólt. Ez az utolsó dolog, amit tenni akarnék, és nem tudom szavakba önteni, mennyire szeretnék visszaszívni mindent.

Az AIDS bárkinek árthat, melegnek, heterónak, férfinak, nőnek. Ez olyasmi, amit nagyon komolyan veszek, és nem kellett volna felhozni a beszélgetésben.

A melegek a legerősebb és leginspirálóbb emberek, akiket ismerek. Annyira igazságtalan, amikor bántalmaznak vagy elnyomnak valakit, mert meleg. Senkinek nem kellene átmennie ezen.

Még egyszer, a szívem legmélyéről sajnálom, és borzasztóan érzem magam. Remélem mindenki el tudja fogadni a bocsánatkérésem és tudják, hogy ez nem én vagyok, és hogy érzek egyébként.”

Talán a sértettek a személyes hangvételű üzenet után már képesek lesznek megbékélni, és elfelejteni Parisnek ezt a kis incidenst.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek