Starity

Robert Pattinson és Kristen Stewart: szex helyett párterápia

2012. október 02. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert Pattinson és Kristen Stewart, az álompár ismét együtt - nagyon úgy tűnik, hogy komolyan gondolják az újrakezdést.

hirdetés
Robert Pattinson és Kristen Stewart: szex helyett párterápia

Nemrég kiderült, hogy a sztárpár újra összemelegedett, ám a kapcsolatuk újrakezdését nem sietik el. Az angol Mirror magazin szerint Kristen Stewart és Robert Pattinson párterápiára jár Los Angelesben, hogy helyrehozzák a kapcsolatukban azt a jókora törést, amit a lány félrelépése okozott a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel.

Egy közös ismerősük elárulta a lap riporterének, hogy a pár „terápiás okokból” egy hónapig kénytelen külön ágyban aludni: „A szexnek várnia kell.”

A terapeuta egy másik ötlettel is előállt, amely valószínűleg jobban elnyerte a világszerte népszerű színészpáros tetszését, mint a hamincnapos szexmegvonás. Szerinte Kristennek és Robertnak jót tenne, ha kettesben vakációzni mennének valami luxus nyaralóhelyre Brazíliába. Természetesen egy kétágyas lakosztállyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek