Starity

Szégyen! Heidi Montag Las Vegasban vetkőzik

2012. október 05. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Heidi Montag – miután fél vagyonát plasztikai műtétekre költötte – új kereseti lehetőség után nézett. Újabban Las Vegasban próbál szerencsét: egy sztriptízbárban vetkőzik.

hirdetés
Szégyen! Heidi Montag Las Vegasban vetkőzik

Bár a The Hills valóságshow végeztével próbált a középpontban maradni, Heidi Montag bizony csúnyán lecsúszott. Szerepelt már az amerikai Szombat Esti Láz című műsorban – a nézők hamar ki is ejtették –, majd sokkoló plasztikai műtétjeiről készült interjúkból próbálta fenntartani magát, végül a VH1-zenecsatornán próbálkozott egy főzőműsor vendégeként helytállni, ám egyik sem bizonyult jó ötletnek.

Egy Las Vegas-i sztriptízbár tulajdonosa viszont felkereste a szőkeséget, és ajánlatot tett neki, melyet Heidi el is fogadott: a lány éjszakánként vetkőzéssel fogja keresni a kenyérre valót, ám toplesst nem vállal. Hogy magára mégjobban felhívja a figyelmet, még a bérezésébe is beavatta a nagyvilágot: egy este csaknem 25 ezer dollárt, azaz több mint öt és félmillió forintot fog keresni.

„Nagyon izgatott vagyok, amiért a klub harmadik évfordulóján részt vehetek. Készen állok a partira” – mondta Heidi.

Egy amerikai hírforrás szerint Heidi férje, Spencer Pratt nem bánja a dolgot, amíg felesége nem meztelenkedik, semmi kivetnivalót nem talál benne.

„Az emberi test egy igazi mestermű. Miért ne mutatnám meg magam? 2009-ben én lettem Miss szeptember a Playboy magazinban, akkor sem mutattam meg mindent, azóta pedig sokat változtam” – mondja Heidi, aki egy nap alatt tíz különböző plasztikai beavatkozáson esett át, mint pl. zsírleszívás, mellnagyobbítás, fül- és orrplasztika, botox és még sorolhatnánk.


Heidi első műsorát hirdető plakát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek