Starity

Hugh Jackman PSY-jal nyomta

2012. október 18. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg sztár után most az ausztrál színészt is elérte a Gangnam Style-láz, aki ráadásul magával PSY-jal táncolhatta el a híressé vált koreográfiát.

hirdetés
Hugh Jackman PSY-jal nyomta
Fotó: Twitter

PSY az egész világot meghódította Gangnam Style című dalával, ami lassan eléri az 500 milliós nézettséget a YouTube-on, így minden idők legsikeresebb K-pop-dala lett. Hazánkban is hatalmas sikernek örvend a koreai énekes szerzeménye, hiszen amellett, hogy Fluor és Istenes Bence elropták a táncot egy paródia is készült, de természetesen a nagy sztárokat is elérte a láz, köztük Nelly Furtadót, Robbie Williamst, T-Paint és Britney Spearst és most Hugh Jackman is beállt a sorba.

Az ausztrál színész jelenleg a The Wolverine című filmet forgatja Sydneyben, melynek helyszínére ellátogatott néhány napja PSY. A találkozás során természetesen nem maradhatott el a közös Gangnam Style-tánc sem, így Hugh és a rapper közösen lejtették el azt az X-Men-filmek farkasára jellemző karmokkal a kezükön, amiről videó és képek is készültek, nem mellesleg pedig mindketten azonnal megosztották a Twitteren élményeiket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek