Starity

Magyarországra is elért a Gangnam Style

2012. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

PSY dala meghódítja a világot, a Gangnam Style-őrület már elérte Magyarországot is.

hirdetés
Magyarországra is elért a Gangnam Style

A dél-koreai énekes-rapper PSY dala óriási kedvence lett a fiataloknak. A dal internetes mémmé vált, miután több neves amerikai zenész, köztük Robbie Williams és T-Pain is közzétették a videóját a közösségi oldalaikon. A dal népszerűségét misem bizonyítja jobban, hogy 2 hónap alatt 250 milliós nézettségre tett szert. Szeptember 20-án a videó hivatalosan Guinness-rekorder lett, mint a YouTube történelmének legkedveltebb K-pop-videója, több mint kétmillióan nyomták meg rajta a tetszik gombot.

Már számos nemzet elkészítette saját Gangnam Style-os videóját, így kishazánk se maradhatott ki a jóból. Magyarországon elsőként DD Kobe készítette el a vicces kisvideót, saját feldolgozásában. A dal SunyiStyle címet kapta, készítőjének pedig semmi komoly terve nem volt a klippel, csak, hogy egy kis mosolyt csaljon az emberek arcára.

„Reméljük, hogy sikerült a szürke és depis hétköznapjaitokba egy kis mosolyt csalni ezzel a videóval! A célunk ennyi volt vele, semmi több" – mondta DD Kobe.


A magyar verzió


Az eredeti videó

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek