Starity

Chace Crawford elvesztette a méltóságát

2012. október 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindig jókedvű és vicces Chace Crawford most sem hazudtolta meg önmagát. Az Us Weeklynek szívesen mesélt a Gossip Girlről, és hogy a sorozat jóvoltából elvesztette a méltóságát.

hirdetés
Chace Crawford elvesztette a méltóságát

A Gossip Girl mindig tökéletesen megjelenő Nate Archibaldja elárulta az Us Weeklynek, hogy sajnos a méltóságát otthagyta a forgatáson. Állítása szerint teljesen elkényeztették őket a sminkesek, a stylistok, hiszen mindig mindenből a legjobbat kapták.

„Elkezdem megkeresni a méltóságomat – viccelődik Chace Crawford. – Valahol ott kell lennie a forgatáson. A második évad körül kezdett el-el tűnni, a harmadik évadra már sehol sem volt.”

Természetesen utána a színész komolyabbra vette a figurát, legalábbis amennyire sikerült neki. „A mai napig is gondolkodom azon, hogy miért nem vittem el öltönyöket a forgatásról, mind olyan szépek és egyediek. De tudjátok, mit? Visszamegyek, és berakok párat a kabátom alá.”

A poénkodás után viszont hozzátette, hogy az összes kollégája nagyon fog neki hiányozni, főleg akikkel közelebbi viszonyba került a forgatás alatt. „Egy nagy család voltunk, a Gossip Girl volt a második otthonom.”

És hogy mégis mi fog Chace-nek hiányozni a legjobban? Nos, erre is választ kaptunk. „A sminkszoba és a sminkesek. Az ott dolgozó hölgyeket nap mint nap láttam, és legalább egy órát egy szobában töltöttem velük. Nekik mindent elmondtam az életemről, a problémáimról. Olyanok voltak nekem, mint a terapeutáim. Nagyon fognak hiányozni.”

Érdekesség, hogy nemrég Chace kollégájának és legjobb barátjának, Ed Westwicknek is feltették ezt a kérdést, ő is a sminkszobát választotta. Úgy tűnik, az ott dolgozó lányok értették a dolgukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek