Starity

Győzike mégis börtönbe kerülhet

2012. október 31. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár adócsalási ügyét megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel, egy másik, folyamatban lévő eljárás során elítélhetik Győzikét.

hirdetés
Győzike mégis börtönbe kerülhet

Hétfőn hirdettek ítéletet Gáspár Győző és felesége adócsalási ügyében, Győzikét egy év nyolc hónap börtönre ítélték, amelynek letöltését három év próbaidőre felfüggesztettek.

Ennek ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a showman megúszta a börtönt, jelenleg ugyanis egy másik eljárás is folyik ellene, amelyet akkor indítottak, amikor Győzike vallomásában megemlítette, hogy vagyonának nagy részét dúsgazdag nagymamájától örökölte. A hatóságok azóta nyomoznak az ügyben, Győzike számláját zárolták is a vizsgálat idejére- számol be a Bors.

A pénzmosás és csalás ügyében elrendelt nyomozást december 8-ig hosszabbították meg, és bár a felfüggesztett börtönbüntetését abban az esetben sem kell letöltenie Győzikének, ha az újabb vádakban bűnösnek találják, súlyosbító körülményként figyelembe vehetik azt, így a showman hosszabb időre rácsok mögé kerülhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek