Starity

Lindsay Lohan újra nagy bajban

2012. november 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszabb időre is rácsok mögé kerülhet Lindsay Lohan, aki hazudott a rendőrségnek júniusi balesetével kapcsolatban.

hirdetés
Lindsay Lohan újra nagy bajban
Fotó: Getty Images

Vádat emelnek Lindsay Lohan ellen, aki azt hazudta a rendőrségnek, hogy júniusi balesete idején nem ő ült Porschéjának volánja mögött, dacára annak, hogy több szemtanú is őt látta a vezetőülésben- számol be a TMZ.

A színésznő a Pacific Coast Highway-en törte totálkárosra a kocsiját, amikor belecsapódott egy kamion hátuljába. Lindsay-t kórházba szállították, ott hallgatták ki a rendőrök. A sztár valószínűleg jobban járt volna, ha él a törvényadta lehetőségével és hallgat, ám alig néhány perccel ügyvédje megérkezését megelőzően azt mondta a rendőröknek, hogy nem ő vezette a Porschét.

A hamis tanúvallomásért most szabálysértési eljárást indítanak a színésznő ellen, aktája valószínűleg még ezen a héten az ügyészhez kerülhet. Bár önmagában egy szabálysértésért kevesen kerülnek rács mögé, Lindsay most mégis hosszabb időt eltölthet a hűvösön, ha bűnösségét megállapítják. A színésznő ugyanis még mindig próbaidőn van az augusztusi lopási ügy miatt, így amennyiben megállapításra kerül, hogy megszegte próbaidejét, igen hosszú időre bekasztlizhatják a botrányhősnőt.

Lindsay csak abban reménykedhet, hogy eddig akárhányszor is ítélték letöltendő börtönbüntetésre, bő egy hónapnál többet még sosem kellett zárkában töltenie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek