Starity

Mark Wahlberg is szerepelni fog a Transformers 4-ben

2012. november 09. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ted és még számos film sztárja most egy újabb remek szerepet kapott, hiszen a sok találgatás után hivatalossá tették, hogy szerepelni fog a Transformers negyedik részében.

hirdetés
Mark Wahlberg is szerepelni fog a Transformers 4-ben

Mark Wahlberg sosem panaszkodhatott a szerepei számát illetően, hiszen az elmúlt majdnem húsz évben nem volt olyan év, amikor nem jött ki új filmje, de talán az egyik legnagyobb sikerét mégis a 2012-es Teddel érte el, ami az év egyik nagy durránásának számít.

A színész most egy újabb nagyszabású produkcióban fog feltűnni, ugyanis a negyedik Transformersben kapott szerepet.

Az eddigi filmek rendezője, Michael Bay sokszor tagadta a pletykákat és találgatásokat, miszerint Marknak adnának egy szerepet, ám most hivatalosan is bejelentette, hogy igazak voltak a hírek.

„Mark fantasztikus. Kirobbanóan jól teljesítettünk a Pain and Gainben, és nagyon feldobódtam, hogy újra vele dolgozhatok. Ez a színész tökéletes arra, hogy új életet leheljen a franchise-ba és továbbvigye a Transformers örökségét” – mondta a rendező.

A negyedik Transformers-rész várhatóan 2014. június 27-én kerül bemutatásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek