Starity

Mark Wahlberget lekörözte egy plüssmackó

2012. június 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában ezen a hétvégén mutatják be Seth MacFarlane korhatáros vígjátékát, a főszereplő plüssmackót, Tedet azonban máris szexszimbólumnak kiáltották ki.

hirdetés
Mark Wahlberget lekörözte egy plüssmackó

A Family Guy alkotója, Seth MacFarlane ezúttal sem hazudtolja meg önmagát, és egy igazán elborult vígjátékkal jelentkezik a mozikban. A Ted című film egy életrekelt plüssmackóról szól, aki feldúlja gazdája, John Bennett életét.

Bár a szereplők között olyan sztárokat találhatunk, mint Mila Kunis, Giovanni Ribisi, vagy épp a főszereplő Mark Wahlberg, a film aduásza mégis a mocskos szájú maci, Ted, akinek egyébként maga Seth MacFarlane kölcsönzi a hangját.

A számítógépes animációval létrehozott figura máris óriási rajongótáborral rendelkezik, sőt, a plüssfetisiszták körében azonnal szexszimbólummá is vált. Egy plüssfétis pornóoldal már kapcsolatba is lépett a rendezővel, hogy megvásárolhassák Ted képmásának jogait és az oldal hivatalos kabalafigurájaként is használhassa a mackót. Állításuk szerint Alf óta nem volt ekkora érdeklődés egy plüssfigura iránt.

MacFarlane még nem reagált a megkeresésre, de a humorérzékét elnézve valószínűleg nem fogja szó nélkül hagyni a furcsa ajánlatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek