Starity

Durván megverték Halle Berry exférjét

2012. november 28. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véraláfutások, sebek, duzzanat – így néz ki jelenleg Halle Berry exférjének, a modell Gabriel Aubrynak az arca, akit a színésznő jelenlegi vőlegénye vert meg hálaadás napján.

hirdetés
Durván megverték Halle Berry exférjét

Verekedés, dühöngés, kakaskodás – általában a tinifiúkra jellemzőek ezek a dolgok, azonban úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry exei még nem nőtték ki ezeket a kicsinyes módszereiket, mivel nemrég – hálaadás napján – egymásnak estek, és akár maradandó károsodásokat is okozhattak a másiknak.

Két résztvevő, két különféle sztori. A jelenlegi vőlegény, Olivier Martinez szerint az ex, Gabriel Aubry kezdte a verekedést, míg Aubry szerint Martinez volt az, aki először támadott, sőt meg is fenyegette a modellként dolgozó férfit, azonban az biztos, hogy az exférj sokkal jobban megsérült, hiszen eltört egy bordája, súlyos fejsérülést szenvedett, valamint egy nemrég közzétett fotón jól látszik, hogy az arca, valamint a jobb szeme bánta legjobban a viaskodást.

Olivier sem úszta meg, bár az ő sérülései enyhébbek ellenfeléénél: eltört a csuklója, nyakfájdalmai vannak, és a TMZ hírportál fotóján látszik, hogy kezén sebek találhatók, bár ezek csak kisebb horzsolások.


Olivier kezén a sérülés (fotó: TMZ)

Halle Berryék háza táján mostanában igencsak megszaporodtak a problémák, a verekedés után a színésznő kislányuk miatt azonnal távolságtartási végzést kért exkedvese ellen, akit pár órára még a rendőrségre is bevittek, de a modell is feljelentette a színésznő kedvesét, így most a rendőrség teljes erővel nyomoz az ügyben.

Ez a civakodás minden bizonnyal Berrynek és Gabriellel közös kislányuknak, Nahlának a legrosszabb, Halle már a költözéssel is megpróbálkozott, ám a hatóságok nem engedték kivinni a négyéves kislányt az Egyesült Államokból, pedig a férfiak is valószínűleg az ő érdekei miatt ugrottak egymásnak.

fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek