Starity

Jövő áprilisban érkezik a Paramore új albuma

2012. december 06. 18:06   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hosszú, munkával teli év után Hayley, Taylor és Jeremy végre elárultak néhány részletet a jövő tavasszal megjelenő albumukról.

hirdetés
Jövő áprilisban érkezik a Paramore új albuma

A Paramore legutóbbi albuma, a Brand New Eyes több mint három éve jelent meg, és hatalmas sikert aratott, hiszen a tavalyi év végéig turnéztak a bandatagok a világ körül. Bár ebben a turnéban még nem láthattuk kedvenceinket, Hayley-t, Taylort és Jeremyt hazánkban, a közeljövőben esély lesz rá, ugyanis várva várt negyedik stúdióalbumuk nemsokára érkezik. Hayley Williams, a banda lelkes és energikus vörös hajú énekesnője a következő részleteket árulta el az új albumról, amely önmagukról neveztek el:

„Az album végig magunkról volt elnevezve, és ami máskor hetekig tartott, hogy összefoglaljuk egy album tartalmát, most ez öt perc alatt sikerült. Az albumírás folyamatában újrataláltunk önmagunkra mint együttes és mint barátok. Rendelkezhettünk azzal a szabadsággal, hogy új dolgokat próbáljunk ki művészileg. Őszintén azt gondolom, hogy ez a legjobb módja arra, hogy összefoglaljuk, mi is ez a lemez. Ez az album mi vagyunk.

Az első kislemez a Now lesz, amit mi egyszerűen imádunk. Úgy érezzük, ezzel kell újrakezdjük az utazásunkat bandaként és mozgalomként. Meg szeretnénk mutatni az embereknek, hogy egy elvesztett csata után is mindig van egy sziporka remény. Mindenki fel tud állni a mélyből, és mindenki képes arra, hogy a semmiből is alkosson valamit, de a legfőbb dolog a kitartás.”

Hayley továbbá kifejezte háláját, hogy a rajongók mindvégig hittek bennük, és kíváncsian várják mindenki reakcióját a lemezre, ami jövőre, április 9-én kerül piacra. A Now megjelenéséről még nem kaptunk információt, de valószínűleg év elején már meghallgathatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek