Starity

Hazánkba látogathat a Paramore

2012. október 24. 20:08   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight betétdalát játszó banda most hazánkba látogathat, így végre a magyar rajongók is találkozhatnak kedvenc együttesükkel, de ez csak a fanatikusokon múlik, hiszen szavazni kell.

hirdetés
Hazánkba látogathat a Paramore

Mostanság egyre többet hallatt magáról a Transformers 3 dalát muzsikáló Paramore, hiszen bejelentették, hogy új albummal készülnek, majd azt is tudtunkra hozták, hogy el is készült a várva várt 4. stúdióalbum.

Minden Paramore-rajongó nagy vágya, hogy egyszer élőben találkozhasson kedvenceikkel. Most itt a lehetőség, hiszen csak a rajongókon múlik, hogy 2013-ban hazánkba látogasson Hayley Williams, Taylor York és Jeremy Davis.

Az említett banda sok mindenen ment mostanában keresztül, hiszen az exgitáros, Josh Farro és Hayley Williams szakítása után majdnem szétment a banda. 2010-ben Josh és testvére, Zac elhagyták az együttest. Az egyik koncerten viszont rajongók tucatja láthatta, hogy Josh jelen van. Vajon ez azt jelenti, hogy összeáll a régi Paramore? Bárhogy is lesz, a rajongók pozitív véleménye rendületlen marad.

A rajongók több információt találhatnak a szavazásról ezen a Facebook-oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek