Starity

Nemsokára új albummal jelentkezik a Paramore

2012. szeptember 24. 12:12   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight és a Transformers betétdalát játszó banda hamarosan elkészül 4. stúdióalbumával, de addig is képek tucatjaival bombázza rajongóit.

hirdetés
Nemsokára új albummal jelentkezik a Paramore

A nagysikerű banda hamarosan előrukkol új, immáron 4. stúdióalbumával. Ez lesz az első lemez azóta, hogy a Farro testvérek elhagyták a bandát. Pletykák szerint Josh Farro elment a legutóbbi koncertre. A fanatikusok szerint ez azt jelenti, hogy feláll a régi banda. Vajon van benne valami?

Az első elkészült dal címe Daydreaming, azaz Álmodozás. A Misery Business énekesnője korábban úgy nyilatkozott, hogy nevetségesen lassan haladnak a munkálatokkal, de legfrissebb tweetjei nem erről árulkodnak.

„Úgy érzem, hogy a dal, amin jelenleg dolgozunk, az bebizonyítja, hogy a P-more dalszövegírásra született... ANNYI ÉRZÉS.”

És ehhez hasonló tweetek tucatjaival bombázza rajongóit a lány hivatalos Twitter-profilján, akit 2011-ben a legdögösebb nőnek választottak a zeneiparban.

A lemez valószínűleg idén már nem kerül a boltok polcaira, de a rajongók, akik magukat parawhore-oknak nevezik, egyre csak sürgetik, bíztatják a bandát tucatnyi világtrenddel bizonyítva szeretetüket Twitteren.

Az együttes nagyon aktív életet él a közösségi portálokon, hiszen naponta több képet is megosztanak rajongóikkal. Nemrégiben Hayley szeretett volna egy kiskutyát magáénak tudni, de sajnos még nem sikerült vennie. Ameddig nem lesz saját kutyusa, addig Taylor új kiskedvencét kényezteti.

Bill, Taylor kutyája éppen Hayleyvel játszadozik.

Az elvakult rajongók rengeteg kamu-instagram profilt hoztak létre, de a banda nyilatkozatából kiderül, hogy melyik is a hivatalos. Aki követné szeretné őket, az a @ParamoreStudio nevű profilt keresse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek