Starity

Csúszik a Paramore új albuma

2012. április 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hayley Williams elárult néhány dolgot a Paramore negyedik nagylemezéről, mely 2012-ben biztosan nem kerül a boltok polcaira.

hirdetés
Csúszik a Paramore új albuma

Hayley Williams a banda hivatalos oldalán elárult néhány információt a közelgő stúdióalbumukról. Noha az album címéről még nem döntöttek, az első elkészült dal nevéről már döntöttek: a Daydreaming címet kapta.

A Brand New Eyes album utódja Justin Meldal-Johnsen producer kezei közt készül, aki korábban már olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Beck vagy az M83.

„A srácokkal másfél héttel ezelőtt vettünk fel egy dalt a negyedik lemezünkre – annyira izgalmas volt! Mikor távoztunk a stúdióból, valahogy tisztázódott előttünk a kép, és tudtuk, mindent tökéletesen végeztünk” – osztotta meg rajongóival az Ignorance énekesnője.

A csapat tagjai azonban figyelmeztették rajongóikat, hogy ne várjanak a korongra egy évnél hamarabb, mivel nevetségesen lassan haladnak a munkálatokkal. „Az írás sokkal inkább okoz fájdalmat, mint örömet, pedig mókának kellene lennie, nem igaz? Az inspiráció egyszerűen elhagyott, de természetesen már számos dalt írtunk. Amint huzamosabb időre stúdióba vonulunk, folytatjuk a dalszövegek kidolgozását is” – fűzte hozzá a Paramore frontembere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek