Starity

Elkészült a Paramore albuma

2012. október 17. 22:10   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twilight és a Transformers betétdalát játszó banda nagy népszerűségnek örvend hazánkban is. De vajon mennyit változtak az évek során? Összefoglaljuk nektek ebben a cikkben!

hirdetés
Elkészült a Paramore albuma

Nemrég adtunk hírt arról, hogy az amerikai együttes új albummal rukkol elő. A lemez már el is készült, hiszen az énekesnő, Hayley Williams kedden tájékoztatta rajongóit arról, hogy Los Angelesben vannak, és épp az utolsó simításokat végzik a korongon, melyet rajongók milliói várnak.

De honnan is indult az együttes? Röviden összefoglaljuk a banda 8 évre visszanyúló „életét”.

A Paramore 2004 óta van a köztudatban. Hayley Williams, 2011 legdögösebb nője akkor még csak 16 éves volt, de karrierje azóta is töretlen és magasan szárnyal.

2005-ben kiadták első, All We Know Is Falling című albumukat, ami nagy népszerűségnek örvendett, ám Jeremy Davis nem játszott rajta, hiszen kilépett a bandából a felvételek előtt. Azóta a férfi boldog házas, és visszatért az együttesbe.

2007-ben kiadták a Riot! című stúdióalbumot, amely talán az eddigi legsikeresebb CD a Paramore életében. A korong tartalmazza a Misery Business című számot, melyet több, mint 60 millióan hallgattak meg a a videomegosztó-portálon.

2008-ban két számuk is helyet kapott a Twilight filmzenei lemezén: az I Caught Myself, ami kevésbé híres, és a Decode, amit viszont több mint 73 millióan töltötték le.

2009-ben megjelent harmadik korongjuk, mely a Brand New Eyes címet kapta. Ezen az albumon található a The Only Exception, melyben a csapat megmutatta kevésbé rockos oldalát is.

2010-ben megjenent B.o.B. és Hayley duettje, melyet a legjobb nyári slágerek között tartottak számon. Az Airplanes című dalt többen töltötték le, mint Beyoncé Halóját vagy Katy Perry Port Of Me-jét.

2011-ben a Transformers 3 betétdalát játszották el, a Monstert, melynek videóját egy elhagyatott kórházban forgatták.

2012-ben elkezdtek dolgozni új albumukon, mely a jelek szerint kész is van. Igaz, a dalszövegírás eleinte nehezen ment, de Hayley úgy nyilatkozott később, hogy a zenekar a szövegírásra született.

Az énekesnőt szinte mindenféle hajkoronával láthattuk már tündökölni. Többek között volt szőke, barna, fekete, pink, de mindig visszatért vörös hajához, mely védjegyévé vált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek