Starity

Miley Cyrust közönségesnek és ízléstelennek tartják

2012. december 11. 14:02   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus, a Hannah Montana egykori sztárja nemrégiben visszatért, és ismét színpadra állt, azonban ezt sok ember nem éppen pozitív módon értékelte.

hirdetés
Miley Cyrust közönségesnek és ízléstelennek tartják
Fotó: Twitter

A fiatal énekesnő rajongóinak egy része azt állítja, hogy szerintük az énekesnő rossz irányba halad, és remélik, hogy minél hamarabb megváltozik – számol be a hírről a Vidget.

Miley már egy ideje nem állt közönség elé, de nemrég visszatért, és igen meglepte a rajongóit, amikor egy topszerű, mélyen dekoltált, mellvillantó felsőt választott, és ezáltal páran nem is nagyon tudtak arra koncentrálni, hogy mit énekel Cyrus. Ha ez persze nem lett volna elég, néhány táncosnő is fellépett a koncert közben, akik állítólag rúdtáncosok voltak.


Photo: Paul A. Hebert

Koncertje után megoszlottak a vélemények, ugyanis sokan azt mondták, hogy ezzel a viselkedéssel abszolút nem mutat jó példát a rajongóinak. Legtöbben Miley egyik, fellépése közben elhangzott mondatán háborodtak fel, amit a rajongóknak rikkantott oda: „Csináljatok egy kis hangzavart a kib*szott Miley Cyrusért!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek