Starity

Megjelent a Man of Steel újabb előzetese

2012. december 12. 12:12   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Superman tengerentúli rajongói A Hobbit: Egy váratlan utazás film megjelenése alkalmával kaphattak hosszabb betekintőt kedvenc szuperhősük történetének legújabb, 21. századi feldolgozásába.

hirdetés
Megjelent a Man of Steel újabb előzetese

Miközben Bruce Wayne Európa valamely puccos vendéglőjében vacsorázik, ideje, hogy Clark Kent vegye át az irányítást a DC képregények szuperhősei közül.

Christopher Nolantól, a Man of Steel egyik producerétől és a Sötét lovag trilógiájának rendezőjétől megszokhattuk, hogy filmjei előzeteseiben nem kapunk többet, mint pár hanyagolható képkockát és rengeteg amerikai tájat. A helyzet evvel az előzetessel megváltozott. Superman rajongói végre betekintőt nyerhetnek a szuperhős történetének újabb feldolgozásába, hiszen az előzetes sokkal többet árul el, mint az előző. A film tónusa, a trailer szerint monumentális és gyászos, de mégis egyedi, rávilágítván arra, hogy mennyi érzelem rejtőzhet egy olyan férfiben, aki kívül erősnek és legyőzhetetlennek tűnik. Azonban, ahogy a szuperhősös filmekből általában, a Man of Steelből sem maradnak ki majd az akciójelenetek.

A Superman újragondolása 2013. június 14-én kerül az amerikai mozikba, Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe és Kevin Costner szereplésével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek