Starity

Rákos rajongójával ebédelt Taylor Swift

2013. január 25. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A countryénekesnő egy beteg rajongója álmát teljesítette, aki agydaganattal küzd.

hirdetés
Rákos rajongójával ebédelt Taylor Swift
Fotó: Thilo Schmuelgen

A 17 éves michigani lány, Kayla Kincannon családja és barátai indítottak nemrég egy projektet, hogy teljesíthessék a rákkal küzdő tinédzser kívánságát, hogy találkozhasson a Love Story énekesnőjével. Taylort annyira elragadtatta a fiatal lány, hogy két teljes órát vele töltött egy családi ebéd során.

Az eseményről Kayla édesapja írt az interneten: „El sem tudjátok képzelni, mennyire nagyszerű volt. Nem egy gyors álljunk-össze-egy-fotó-erejéig dologról van szó. Két órán át beszégettünk Taylorral és az anyukájával, megebédeltünk, Kayla kapott egy ajándékkosarat, majd dedikált néhány fotót. Ő a legédesebb ember a világon, akivel valaha találkoztam. Hálás vagyok mindazoknak, akik segítettek összehozni ezt a találkozót. Ez volt élete legboldogabb napja.”

Érthető, ha Taylor jó színben szeretne mutatkozni ezentúl, hiszen szakítása Harry Stylesszal nem vet túl jó fényt rá, többek közt Michael J. Fox is kicikizte változatos szerelmi élete miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek