Starity

Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek

2013. január 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy, a Golden Globe-gálán elejtett poén után Michael J. Fox nyíltan kijelentette, Taylor nem fog randizni a fiával, el is árulta, miért.

hirdetés
Michael J. Fox durván beszólt Taylor Swiftnek

Taylor Swift magasan ívelő karriert épített összeszedett dalszövegeivel, tökéletes énekhangjával és szépségével, azonban rossz hírneve újfent ezt is túlszárnyalja. A januári Golden Globe-gálán Tina Fey azzal viccelődött, hogy Taylort távol kell tartani Michael J. Fox fiától, amire a színész idegesen nevetni kezdett. Később bevallotta, meg lenne rémülve, ha fia olyan személlyel kezdene találkozgatni, mint Taylor. És miért?

„Hátra az agarakkal! Taylor Swift mindenkiről dalt ír, akivel együtt jár, igaz? Micsoda módja a karrierépítésnek!” - kritizálta a Vissza a jövőbe sztárja a countryénekesnőt a Vulture-nak.

Később arról kérdezték, mit szólna, ha Taylor felbukkanna egy foxféle családi vacsorán: „Azt sem tudnám, ki a fene ő. Akkor talán tudnám, ha meghallanám a dalt, amit a fiamról írt!” De Michael ennél is messzebbre ment, még egy dalcímet is ajánlott hozzá: „Sam, te szemétláda!”

Michael félelme nem megalapozatlan, Taylor nyilván azonnal gitárt ragadna a Sammel való szakítás után: a Should’ve Said No egy gimnazista barátról, a Forever and Always Joe Jonasról, a We Are Never Ever Getting Back Together Jake Gyllenhaalról, a Dear John pedig John Mayerről szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek