Starity

Adam Lambertnek sztriptízelt David Arquette

2013. január 30. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész, David Arquette egy születésnapi öltánccal lepte meg az ünnepelt Adam Lambertet.

hirdetés
Adam Lambertnek sztriptízelt David Arquette

A Sikoly-filmek sztárja, David Arquette kisebb közönség előtt mutatta meg, mennyire jól mozog, amikor levetkőzött és születésnapi öltánccal lepte meg a 31. életévét betöltött Adam Lambertet a Los Angeles-i Bootsy Bellows nightclubban szombaton.

Adamet egészen lenyűgözte Arquette csábosnak szánt, de inkább mulatságos produkciója, és a partiról számtalan fotót töltött fel az Instagramra a rajongói szórakoztatására, köztük egyet a meglepő eseményről is.

„Ja, ez történt” – osztotta meg a fotót, melyen Arquette szőrös mellkasa és számos tetoválása látszik, amint a színész Adam ölében mutatja be a táncosi képességeit. Vajon Arquette exfelesége, Courteney Cox féltékeny most?

A színész cseppet sem szégyellte tettét, és később ő is megjelent a Twitteren, a következő üzenettel: „Van videofelvételem, amivel bizonyíthatom (és örökké emlékezni fogok rá), haha!”

Amellett, hogy vicces fotókat töltött fel az internetre, Adam buzdította is a rajongóit, hogy a születésnapja alkalmából adakozzanak és utaljanak 31 dollárt a We Are Family Foundation alapítványának, aminek elsődleges célja, hogy a fiatalokat arra serkentse, hogy jobbá tegyék a világot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek